Esthetische Behandelingen

Spierontspanners (BTX)

Fillers

Biostimulatoren

Lipolyse (dubbele kin oplossen)

Draadjeslift (threadlift)

Spierontspanners (BTX)

Rimpelinjecties die de spieren ontspannen zijn wereldwijd de meest populaire behandelingen. Steeds meer jongeren kiezen ook voor deze behandeling. Waar het voorheen voornamelijk vrouwen rond de 40 waren die hiervoor kozen, zien we nu een toename in interesse bij vrouwen in hun vroege dertiger jaren. Ook bij mannen groeit de belangstelling.

Tussen hun mid-twintiger en dertiger jaren beginnen veel mensen rimpels te zien rond hun ogen en op hun voorhoofd. Dit kan leiden tot opmerkingen als “je ziet er vermoeid uit” of “gaat het wel goed met je?”.

Fillers

Als het gezicht veroudert, verliezen we vaak volume, wat een invloed kan hebben op onze algehele uitstraling. Fillers bieden in deze situatie een effectieve oplossing door het toevoegen van extra volume, waardoor een jeugdiger uiterlijk wordt hersteld.

Echter, fillers zijn niet alleen beperkt tot anti-aging toepassingen. Ze zijn ook populair bij een jonger publiek voor het accentueren van jukbeenderen, het creëren van vollere lippen, een scherpere kaaklijn, subtiele neuscorrecties, en andere esthetische verbeteringen.

Bij Doctor Contour Clinic onder leiding van Dr. Kim Detollenaere, bieden we op maat gemaakte fillerbehandelingen die passen bij uw unieke wensen en kenmerken.

Biostimulatoren

Biostimulatoren zijn innovatieve behandelingen in de esthetische geneeskunde die de natuurlijke collageenproductie in de huid stimuleren. Ze werken door actieve ingrediënten in de huid te injecteren, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur, verhoogde stevigheid en een jeugdiger uitstraling. Deze behandelingen richten zich op natuurlijke verjonging van binnenuit.

Bij Doctor Contour Clinic bieden we verschillende soorten biostimulatoren aan. Voorbeelden zijn Profhilo, dat effectief is voor zowel het gezicht als het lichaam, Radiesse voor direct volume en langdurige collageenstimulatie, NCTF gericht op de delicate huid rond de ogen, en skinboosters die diepe hydratatie bieden en de huidkwaliteit verbeteren. Elk van deze behandelingen biedt een unieke manier om de tekenen van veroudering aan te pakken en de natuurlijke schoonheid van de huid te versterken.

Lipolyse

De dubbele kin, dat vervelende laagje vet onder de kin dat moeilijk weg te krijgen is. Helaas hebben veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hier last van. Een dubbele kin kan ontstaan door diverse factoren, zoals overgewicht, veroudering en genetische aanleg. Zelfs als je een gezond gewicht hebt, kun je er nog steeds mee te maken krijgen. Herken je dit probleem en lukt het maar niet om van dat vetlaagje af te komen?

Wij kunnen je helpen om gedag te zeggen tegen je ‘chubby chin’ met onze lipolyse behandeling!

PRP

Bij Doctor Contour Clinic is het mogelijk om de kwaliteit van je huid te verbeteren met behulp van je eigen lichaamseigen stoffen. PRP is een zeer gewilde en natuurlijke methode voor huidverbetering.

Deze behandeling maakt gebruik van lichaamseigen cellen uit je eigen bloed, wat leidt tot huidverjonging en versteviging. Belangrijk is dat er geen vreemde materialen in je lichaam worden geïntroduceerd!

Draadjeslift (threadlift)

Heb je behoefte aan een facelift, maar ben je bezorgd over een chirurgische ingreep? Of verlang je naar een strakkere kaaklijn en geprononceerde jukbeenderen zonder het gebruik van fillers? Wij hebben de ideale oplossing voor jou! Een draadliftbehandeling is een minimaal invasieve en veilige procedure waarmee je in slechts 45 minuten een strakkere gezichtshuid kunt bereiken.

Scroll to Top