NCTF - Eyes: De Ultieme Oogverjonging

De ogen zijn vaak het eerste gebied dat tekenen van veroudering, stress en vermoeidheid laat zien. Als je last hebt van kraaienpootjes, fijne lijntjes en donkere kringen, is het misschien tijd om te overwegen hoe de NCTF-behandeling jou kan helpen.

Waarom Kiezen voor de NCTF 135 HA Oogbehandeling?

De keuze voor de NCTF 135 HA oogbehandeling is gebaseerd op de unieke voordelen die deze behandeling biedt. Deze innovatieve aanpak is speciaal ontworpen om de problemen in het gebied rond de ogen aan te pakken, zoals donkere kringen, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Maar wat maakt deze behandeling zo bijzonder? Laten we dat ontdekken. 

Wat Is een Skinbooster?

Een essentieel onderdeel van de NCTF 135 HA oogbehandeling is het concept van een “skinbooster.” Maar wat houdt dat precies in? Skinboosters zijn injecteerbare behandelingen die de huid voeden, revitaliseren en de algehele kwaliteit verbeteren. Ze zijn samengesteld uit een basis van hyaluronzuur en bevatten actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en peptiden. Deze combinatie zorgt voor verjonging, het vertragen van het verouderingsproces en een gezonde, stralende huid.

Hoe Verloopt de Behandeling?

Tijdens de behandeling wordt NCTF 135 HA met behulp van fijne nano-naalden in de huid geïnjecteerd. Dit proces, vergelijkbaar met mesotherapie, bevordert de hydratatie en verbetert de algehele huidkwaliteit. Het resulteert in het verminderen van donkere kringen, kraaienpootjes en fijne lijntjes, waardoor de ogen er weer stralend uitzien.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om goed voor de behandelde huid te zorgen. Na de NCTF 135 HA oogbehandeling kunnen er enkele tijdelijke effecten optreden, zoals zwelling of blauwe plekken. Deze bijwerkingen kunnen vaak worden beheerd met eenvoudige nazorgstappen. Het is cruciaal om de instructies van je behandelend arts op te volgen om een optimaal resultaat te behouden.

Kuur

De NCTF 135 HA oogbehandeling wordt meestal aanbevolen in een kuur van 3 behandelingen, met een interval van 2 weken tussen elke sessie. Dit schema is ontworpen om de voordelen van de behandeling te maximaliseren en langdurige resultaten te behalen. Samen met Dr. Detollenaere kun je bepalen welke behandelingskuur het beste bij jou past.

Combinatiebehandeling: NCTF ogen + Traangootfiller

Een gecombineerde behandeling met NCTF ogen en traangootfiller kan leiden tot een ultiem resultaat. Deze aanpak omvat meerdere stappen om de verschijning van de ogen te verbeteren. Ten eerste wordt een traangootfiller gebruikt om het traangootligament aan te pakken en te corrigeren. Vervolgens worden minuscule druppels van een skinbooster ingebracht in de delicate huid onder de ogen. Deze skinbooster heeft een verhelderend effect, waardoor donkere kringen verminderen en de huid een boost krijgt, wat resulteert in een stevigere uitstraling.

Het effect van deze behandeling kan variëren van persoon tot persoon, en het is belangrijk om te overleggen met de arts om de juiste aanpak voor jou te bepalen. Dit kan de combinatiebehandeling zijn van NCTF ogen en traangootfiller, maar het kan ook enkel een traangootfiller omvatten, afhankelijk van je specifieke behoeften en doelen.

FAQ

NCTF ogen is mogelijk niet geschikt voor jou als je allergisch bent voor een van de bestanddelen, wondjes hebt, last hebt van een huidziekte of infectie (bijvoorbeeld herpes), of als je lijdt aan een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis.
De injectie van het product duurt slechts enkele minuten, waarna je je normale dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om 3 sessies te ondergaan met een interval van 2 tot 4 weken tussen elke sessie. Na het voltooien van deze sessies zul je ongeveer 8 maanden resultaat ervaren.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt, waardoor het product goed door de huid wordt verdragen en bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn. Eventuele neveneffecten van NCTF kunnen milde zwelling, roodheid en af en toe een blauw plekje omvatten. Het is belangrijk op te merken dat deze bijwerkingen eerder worden veroorzaakt door de injectienaald dan door het product en over het algemeen snel verdwijnen. Als je twijfels hebt over mogelijke bijwerkingen, neem dan contact met ons op.
Scroll to Top