Niet-chirurgische Bilvergroting met fillers

Tegenwoordig zijn grote, ronde billen een gewild schoonheidsideaal. Niet iedereen wil of kan echter een chirurgische bilvergroting ondergaan, en velen hebben niet de tijd om dit doel uitsluitend via intensieve training te bereiken. Onze filler-behandeling biedt een effectieve en veilige manier om vollere, mooi gevormde billen te krijgen zonder operatie. Het opvullen van ‘hip dips‘ en het behandelen van cellulite is eveneens mogelijk. 

Een Niet-Chirurgische Optie voor Bilvergroting

Traditionele bilvergrotingen met implantaten of Brazilian Butt Lifts (BBL’s) brengen aanzienlijke risico’s en kosten met zich mee. Deze operaties vereisen uitgebreide hersteltijd en kunnen gezondheidscomplicaties veroorzaken. Onze filler-behandeling biedt een alternatieve oplossing zonder de noodzaak van chirurgie. Hierdoor is de behandeling toegankelijker en minder belastend voor uw lichaam.

Wat Houdt de Behandeling In?

Bij de bilvergroting met fillers worden canules gebruikt om de fillers in de billen te injecteren. Dit is een veilige methode die het risico op complicaties minimaliseert. De gebruikte fillers zijn op basis van poly-L-melkzuur (PLLA), een biocompatibel synthetisch polymeer dat biologisch afbreekbaar is en geen dierlijke producten bevat. Deze fillers zorgen voor een onmiddellijke volumetoename, waardoor uw billen voller en ronder lijken. Daarnaast kunnen de contouren van de billen vaak verbeterd worden, wat afhankelijk is van uw specifieke anatomie en wensen.

bilvergroting-bilfillers-bbl-antwerpen

Voordelen van Niet-Chirurgische Bilvergroting met Fillers

Onze behandeling van bilvergroting met fillers biedt een reeks voordelen die het een uitstekende keuze maken voor diegenen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. Hier zijn enkele van de sleutelvoordelen:

 • Minder Pijnlijk: De behandeling is minder pijnlijk dan chirurgische ingrepen.
 • Geen Littekens: De procedure laat geen blijvende littekens achter.
 • Minimaal Invasief: Minder ingrijpend voor het lichaam, waardoor het herstel sneller verloopt.
 • Langdurige Resultaten: De effecten kunnen 2 tot 5 jaar aanhouden.
 • Snelle Procedure: De behandeling duurt ongeveer 1 uur en wordt onder lokale verdoving uitgevoerd.
 • Korte Hersteltijd: Na ongeveer twee weken kunt u weer gaan sporten.
 • Minimale Bijwerkingen: Zwelling, roodheid en blauwe plekken zijn minimaal dankzij de lokale anesthesie en behandeltechniek.

Voor Wie is de Behandeling Geschikt?

De bilvergroting met fillers kan bij vrijwel iedereen uitgevoerd worden, ongeacht de fysieke conditie of dieet. De behandeling wordt echter afgeraden voor zwangere vrouwen en mensen met een allergie voor de bestanddelen van de injectie. Een grondige consultatie met esthetisch arts Dr. Kim Detollenaere zal bepalen of u een geschikte kandidaat bent.

Behandelingsproces

 1. Consultatie: Tijdens een kennismakingsconsult worden uw wensen en verwachtingen besproken.
 2. Voorbereiding: De huid van de billen wordt gereinigd en gedesinfecteerd. De injectiepunten worden gemarkeerd.
 3. Injectie: Een plaatselijke verdoving kan worden toegepast om ongemak te minimaliseren. De fillers worden vervolgens met cannules in de diepere lagen van de huid geïnjecteerd.
 4. Massage: Na de injectie worden de billen gemasseerd om een gelijkmatige verdeling van de filler te verzekeren en bobbels te voorkomen.
bilfillers-bilvergroting-antwerpen

Wat Moet U Weten na de Behandeling?

Na uw bilfillerbehandeling bij Doctor Contour Clinic zijn er enkele richtlijnen die u moet volgen voor een optimaal herstel en resultaat:

 • Zitten: U kunt direct na de behandeling op uw billen zitten.
 • Activiteiten: U kunt uw dagelijkse activiteiten meteen na de behandeling hervatten.
 • Douchen: Vermijd douchen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
 • Lichaamsbeweging: Vermijd intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
 • Sauna en Zon: Vermijd de sauna, directe blootstelling aan de zon, en zonnebankbezoeken gedurende de eerste 2 weken.
 • Massage: Masseer uw billen dagelijks gedurende 10 minuten voor een periode van 2 weken. Als u een cellulitisbehandeling heeft ondergaan, masseer dan het behandelde gebied 5 dagen lang 10 minuten stevig.

Resultaten en Duurzaamheid

De effecten van de filler-behandeling zijn na enkele maanden volledig zichtbaar en blijven 2-5 jaar behouden, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst, kunt u touch-up behandelingen ondergaan om het resultaat te behouden of te verbeteren.

Kosten van de Behandeling

De kosten van de bilvergroting met fillers variëren afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte filler. Tijdens het consultatiegesprek wordt de benodigde hoeveelheid besproken en ontvangt u een kostenoverzicht. 

Ben je enthousiast geworden over deze behandeling? Maak dan nu een afspraak voor een consultatie met esthetisch arts Dr. Kim Detollenaere en ontdek hoe wij jou kunnen helpen aan de billen van je dromen.

Scroll to Top