Profhilo Face

Profhilo: zuiver hyaluronzuur ter bevordering van de huidkwaliteit

Profhilo staat aan de voorhoede van innovaties in huidverbetering. Het bestaat volledig uit hyaluronzuur, maar voegt geen volume toe. Via injecties wordt dit middel in de huid geïntroduceerd. Het resulteert direct in een intensieve hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze proteïnen dragen bij aan een meer veerkrachtige en strakkere huid. Het heeft ook een opheffend effect en minimaliseert fijne rimpels. Het is de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een betere huidconditie, zonder extra volume. Daarnaast is het toepasbaar op het gezicht, de nek en zelfs de handen!

 • Profhilo is geen opvulmiddel, maar bestaat uit zuiver hyaluronzuur. Het stimuleert de werking van je eigen huid, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. 
 • Profhilo, een creatie van IBSA , is sinds 2016 beschikbaar in Engeland en Italië en heeft meerdere Aesthetic Awards in de wacht gesleept!
 • Benieuwd of Profhilo jouw uitstraling kan versterken? Plan een kosteloos online consult.

Wat is de werking?

 • Optimaliseert de helderheid en glow van je huid.
 • Maakt fijne lijnen zachter en laat ze vervagen.
 • Biedt een intensieve hydratatie die meerdere weken blijft.
 • Vermindering van roodheid in het gelaat.
 • Maakt matig doorzakkende wangen en een vage kaaklijn strakker (bij te veel huid of vetoverschot zijn chirurgische methoden wellicht geschikter).
 • Profhilo werkt verouderingseffecten tegen, voor een jongere en stevige huid.
 • Profhilo bestaat uit zuiver hyaluronzuur, geproduceerd op een unieke wijze vergeleken met standaard hyaluronzuurfillers. De reguliere fillers creëren voornamelijk extra volume op de injectieplaats, terwijl Profhilo dat niet doet.
 • Profhilo stimuleert je eigen huidcellen (zoals fibroblasten, keratinocyten en adipocyten) om meer collageen en elastine te produceren, wat bijdraagt aan huidsteun en -veerkracht.
 • Esthetisch arts Dr. Kim Detollenaere staat voor u klaar om u te begeleiden naar de meest geschikte behandeling voor uw specifieke zone. De keuze voor de juiste behandeling of techniek hangt af van de situatie en uw wensen.

Wanneer is het ideaal om met Profhilo te starten?

Rond je 30e beginnen de cellen die zorgen voor huidsteun hun activiteit te verminderen.

Precies deze cellen worden door Profhilo geactiveerd. Hierdoor stimuleer je je eigen huid om zichzelf te herstellen, wat een natuurlijke uitstraling oplevert.

Plan hier uw consultatie en behandeling.

Hoe gaat een Profhilo-behandeling in zijn werk?

Zorg vóór en na de behandeling:

 1. Koel het gebied goed met onze coldpack.
 2. Breng anti-blauwe plekken crème aan.
 3. Voorkom wrijven of masseren van het behandelde gebied gedurende 48 uur.
 4. Bezoek gedurende 2 weken geen sauna en vermijd blootstelling aan direct zonlicht en zonnebanken.
 5. Onthoud van roken tot 24 uur na de behandeling.
 6. Breng make-up pas aan wanneer de prikplekjes volledig genezen zijn.
 7. Vermijd sporten gedurende 24 uur na de behandeling.
 8. Onthoud van alcoholconsumptie voor 48 uur na de behandeling.
 9. Geniet van uw vernieuwde uitstraling!
 

FAQ

U kunt eenvoudig online een afspraak boeken bij Dr. Kim Detollenaere zonder dat een voorafgaande consultatie vereist is. De details van de behandeling worden direct voorafgaand aan de procedure besproken. Er worden 5 oppervlakkige injecties per zijde van het gezicht toegediend, gebruikmakend van de 5-points BAP techniek. Hierbij wordt op elk van de 5 specifieke punten op het gezicht 0,2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd. Deze punten zijn zorgvuldig geselecteerd om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. De injecties zijn over het algemeen goed te tolereren, waardoor een verdovende crème overbodig is. Voor een eerste reeks behandelingen met Profhilo zijn doorgaans twee tot drie sessies nodig, met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de conditie van uw huid.
Omdat Profhilo de natuurlijke huidcellen activeert, duurt het ongeveer een maand na de laatste behandeling voordat de verbeteringen in de huidstructuur zichtbaar worden. Hoewel de Profhilo kuur bestaat uit twee tot drie behandelingen, kun je het resultaat ongeveer 12 maanden waarnemen.

Onze huid is van nature uit geprogrammeerd om te verouderen. Dit betekent dat, om de huid te blijven verbeteren en verstrakken, je dit proces moet blijven ondersteunen. Wanneer een volwassen huid niet meer gestimuleerd wordt, zal het behaalde effect langzaam verminderen. Na een initiële reeks van twee tot drie behandelingen, wordt aanbevolen om de Profhilo behandeling elke 9 tot 12 maanden met één sessie te herhalen. Hoe vaak dit nodig is, is afhankelijk van je huidconditie. Je krijgt bij ons een persoonlijk advies over de ideale frequentie voor jou.

Profhilo is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die de kwaliteit van de huid van hun gezicht, hals of handen willen verbeteren. Meestal beginnen mensen rond de leeftijd van 35 jaar met behandelingen, omdat vanaf dan de productie van collageen en elastine in de huid vermindert, wat leidt tot veroudering. Veel van onze cliënten kiezen voor Profhilo om de textuur van de huid te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen, een stralende “glow” te bereiken en de huid steviger te maken.

Profhilo wordt middels een injectienaald aangebracht in het gewenste gebied. Dankzij de goede verspreiding van Profhilo® Body zijn slechts enkele injecties nodig om een volledige zone te behandelen. De procedure is zowel snel als pijnvrij. We adviseren een serie van 2 behandelingen met een tussenperiode van 30 dagen. Aanvullende behandelingen kunnen indien nodig worden overwogen.

Hoewel een Profhilo Body behandeling het natuurlijke verouderingsproces niet stopt, kan de duur van zichtbare resultaten variëren afhankelijk van huidconditie, snelheid van volumeverlies en invloeden van buitenaf zoals zonlicht. Gemiddeld blijft het effect 6 tot 9 maanden zichtbaar. We adviseren om elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan voor het beste resultaat. Doorgaans zijn er 2 tot 3 behandelingen vereist met een maand pauze ertussen, dit is afhankelijk van hoe slap de huid is.

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, waardoor het over het algemeen goed wordt verdragen wanneer het geïnjecteerd wordt. Toch zijn er enkele zeldzame bijwerkingen verbonden aan de behandeling. Deze kunnen bestaan uit lichte zwelling, roodheid en af en toe een blauwe plek, die meer te wijten is aan de injectie dan aan het product zelf. Deze effecten trekken doorgaans snel weg. Bij onzekerheid over een bijwerking, adviseren we om direct contact met ons op te nemen.

Profhilo werkt niet als een filler die de huid opvult of extra volume geeft. Het gebruikt hyaluronzuur om een natuurlijk proces in de huid te activeren. Dit hyaluronzuur in Profhilo heeft een andere rol dan in fillers. Met Profhilo-behandelingen wordt de huid gestimuleerd om zelf collageen en elastine te maken, waardoor oudere en verslapte weefsels worden aangezet om nieuwe, stevige cellen te vormen.

Een Profhilo-behandeling kan overwogen worden voor personen rond de leeftijd van 30 jaar die streven naar een stevigere en strakkere huid vanuit de kern. Voor bepaalde specifieke wensen kan echter een chirurgische procedure noodzakelijk zijn. Overweeg een consult zonder verplichtingen bij ons. We bieden deze behandeling niet aan aan zwangere vrouwen.
Scroll to Top