Lipolyse: Niet-chirurgische Behandeling voor de Dubbele Kin

De dubbele kin, dat vervelende laagje vet onder de kin dat moeilijk weg te krijgen is. Helaas hebben veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hier last van. Een dubbele kin kan ontstaan door diverse factoren, zoals overgewicht, veroudering en genetische aanleg. Zelfs als je een gezond gewicht hebt, kun je er nog steeds mee te maken krijgen. Herken je dit probleem en lukt het maar niet om van dat vetlaagje af te komen?

Wij kunnen je helpen om gedag te zeggen tegen je ‘chubby chin’ met onze lipolyse behandeling!

Lipolyse voor de Dubbele Kin: Wat Is Het?

Lipolyse, of vetvermindering, is een medische techniek om gerichte vetophopingen aan te pakken die resistent zijn tegen sporten of diëten. Die hardnekkige vetophopingen die maar niet willen verdwijnen. Bij lipolyse introduceren we een specifieke stof via kleine injecties in het vetweefsel. Dit proces zorgt ervoor dat vetcellen afbreken en via de lever uit het lichaam worden verwijderd.

Bij Doctor Contour Clinic maken we gebruik van Prostrolane Inner B, dat een unieke samenstelling heeft die niet alleen vet oplost maar ook de huid verstevigt. Een dubbele overwinning!

Stapsgewijze Procedure van de Lipolyse Behandeling voor de Dubbele Kin:

dubbele-kin-wegwerken-antwerpen

Wat houdt een lipolyse behandeling in?

  • Prostrolane Inner B is een transparante gel met vier bio-metrische peptiden en hyaluronzuur.
  • Deze unieke samenstelling heeft een anti-lipogene en lipolytische werking, verbetert de huidconditie en stimuleert de natuurlijke afname van vetcellen.
  • Prostolane Inner B bevordert ook de productie van collageen, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert.

Lipolyse: Vetvermindering zonder Chirurgie

Als je liever geen operatie wilt ondergaan, is lipolyse een uitstekend alternatief. Bovendien zijn de bijwerkingen van lipolyse aanzienlijk lager dan die van liposuctie. Liposuctie brengt meer risico op infecties en ernstige zwelling met zich mee, en het kan leiden tot gevoelloosheid of verminderd gevoel op de behandelingsplaats.

Het behalen van de Beste Resultaten:

  • Doorgaans is één injectie voldoende voor één sessie, met een vervolgafspraak na een maand. Soms kan een extra injectie een maand later nodig zijn.
  • Mogelijk zijn er meerdere sessies nodig om de voordelen van de lipolyse behandeling volledig te benutten. Het aantal benodigde sessies varieert van persoon tot persoon en hangt af van de hoeveelheid vet.
  • Gemiddeld genomen hebben mensen met een uitgesproken dubbele kin twee sessies nodig, met een tussenpoos van acht weken. Voor mensen met een matige dubbele kin is één sessie vaak voldoende.
  • Anders dan bij fillers worden de resultaten van lipolyse geleidelijk zichtbaar, omdat het lichaam tijd nodig heeft om het vet te verbranden en af te voeren. Het eerste resultaat is meestal zichtbaar na een maand.
  • Na dit proces krijg je weer een jeugdige uitstraling, met een slankere dubbele kin en strakke contouren.

Nazorg voor Lipolyse:

Na de behandeling kun je direct weer je dagelijkse routine oppakken, maar er zijn enkele dingen die je beter kunt vermijden:
  • Vermijd tot 24 uur na de behandeling sauna’s, spa’s, infraroodbehandelingen en overmatig alcoholgebruik.
  • We raden ook aan om 24 uur na de behandeling niet intensief te sporten.

FAQ over lipolyse

Typische ongewenste effecten van deze procedure omvatten blauwe plekken en zwelling op de injectieplaats. Hoewel zeldzaam, kunnen er ook griepachtige symptomen of hoofdpijn kort na de behandeling optreden.

Het effect van lipolyse is niet onmiddellijk merkbaar, zoals bij fillers. Het eerste zichtbare resultaat van lipolyse treedt doorgaans op na een maand. Voor optimale resultaten zijn gewoonlijk 2 tot 4 behandelsessies nodig, afhankelijk van de hoeveelheid vet, met een interval van 8 weken. Het lichaam heeft tijd nodig om het afgebroken vet te verwerken. Gedurende de behandelingen worden zowel voor als na foto’s genomen, waardoor je het effect van de vetvermindering goed kunt waarnemen.

In principe is het effect van een lipolyse-behandeling permanent. Het is echter mogelijk dat bij gewichtstoename opnieuw vetophopingen ontstaan.

Deze behandeling is mogelijk niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor de gebruikte stoffen, personen met slecht gecontroleerde diabetes of schildklieraandoeningen, personen met ernstige lever- of nieraandoeningen, en personen met auto-immuunziekten.
Het is normaal dat je kin in de eerste week na de behandeling dikker is en roder oogt. Na 6 tot 10 dagen zou je volledig hersteld moeten zijn, zonder zwelling, blauwe plekken of roodheid. Als zich ongebruikelijke reacties voordoen, is het raadzaam om contact op te nemen met Dr. Detollenaere.
Scroll to Top