Over Doctor Contour Clinic

Medisch esthetische kliniek aan Antwerpen-Zuid, België, gespecialiseerd in het aanpakken van gezichtsveroudering, gezichtscontouring, haarverlies en lipfillers.

Persoonlijke aandacht en Premium Zorg

Dr. Kim Detollenaere esthetisch arts antwerpen

Doctor Contour Clinic werd opgericht in het voorjaar van 2024 door esthetisch arts Dr. Kim Detollenaere.
De kliniek is opgericht met als doel premium service te bieden aan patiënten. Het is niet de bedoeling dat mensen slechts vijf minuten binnen zijn en dan weer buiten staan. Er wordt ruim voldoende aandacht aan elke patiënt, diens wensen en bezorgdheden tijdens het consult, zodat de behandeling in alle rust en zonder haast kan worden uitgevoerd. Bij Doctor Contour Clinic staat de patiënt centraal.

Een focus op niet-chirurgische esthetische ingrepen

Bij Doctor Contour Clinic richten we ons op niet-chirurgische procedures om uw natuurlijke schoonheid te versterken. Met behulp van de nieuwste technieken in spierontspanners (BTX), fillers, draadjeslifts (niet-chirurgische facelifts), PRP-behandelingen, en biostimulatoren, bieden we een breed scala aan behandelingen:

  • Spierontspanners verzachten of elimineren dynamische rimpels.
  • Fillers worden gebruikt voor lipvergroting, herstel van volume verloren door veroudering, of om het gezicht meer in balans te brengen.
  • PRP-behandelingen bieden natuurlijke huidverbetering en zijn effectief tegen haarverlies.
  • Draadjeslift biedt een subtiele lift van de huid als alternatief voor chirurgische facelifts.
  • Biostimulatoren stimuleren uw lichaam om meer collageen en elastine aan te maken, waardoor uw huid elastischer wordt.
 

Met uitgebreide ervaring in esthetische chirurgie kan Dr. Detollenaere u op het juiste moment naar de juiste chirurgen doorverwijzen, mocht chirurgie noodzakelijk zijn.

Ervaring van patiënt even belangrijk als resultaat

Daarnaast heeft Dr. Detollenaere veel aandacht besteed aan de inrichting van de kliniek. Het doel is om patiënten een rustgevende omgeving te bieden, waar ze het gevoel hebben even in een andere wereld te zijn.
Het gebruik van bloemen in veel elementen van het interieur zorgt voor een licht feeëriek gevoel.
Dr. Detollenaere wou nadrukkelijk afwijken van de standaard dokterspraktijk, die vaak een klinische en sobere inrichting heeft.
Dit draagt bij aan onze filosofie dat de ervaring van de patiënt in de kliniek net zo belangrijk is als de resultaten die zij behalen.

'Interieur 'The Golden Flower' en het vieren van unieke schoonheid

Het thema van het interieur is ‘The Golden Flower’, waarbij goud symbool staat voor kwaliteit, luxe en de premium service die in de kliniek wordt geboden.De bloem brengt een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid, maar laat ook zien dat, hoewel bloemen in allerlei soorten en maten komen, ze allemaal mooi zijn.
Bij Doctor Contour Clinic geloven we in het behouden van de unieke schoonheid van al onze patiënten, met net dat beetje extra glow door onze behandelingen.

Scroll to Top